Σύγκριση

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

 • 210 62 40 200
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 • ΔΕ/ΤΕ: 10:00 - 15:00
 • ΤΡ/ΠΕ/ΠΑ: 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
 • ΣΑ/ΚΥ: 10:00 - 15:00

 • sales@120.gr
 • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
 • ΔΕ/ΤΕ: 10:00 - 15:00
 • ΤΡ/ΠΕ/ΠΑ: 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
 • ΣΑ/ΚΥ: 10:00 - 15:00

 • facebook.com/120gr

To Πορτραίτο μας

Η μεγαλύτερη μόνιμη έκθεση επίπλων στην Ευρώπη

Στο Κρυονέρι θα βρείτε τη μεγαλύτερη μόνιμη έκθεση επίπλων στην Ευρώπη. Εκατοντάδες έπιπλα, καναπέδες, σύνθετα, τραπεζαρίες, μπουφέδες, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα, ντουλάπες, κουζίνες, παιδικά, αλλά και φωτιστικά, χαλιά, έργα τέχνης και είδη δώρων, σερβίτσια φαγητού, αξεσουάρ, κουρτίνες, ταπετσαρίες, μέχρι και όργανα γυμναστικής, αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να ντύσετε και να στολίσετε το χώρο σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

 Μια τεράστια ποικιλία επίπλων, συγκεντρωμένη σε ένα χώρο

Ο χώρος πρέπει να αντανακλά το δικό σας ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος και γούστο. Τα 120 είναι ιδανική επιλογή για κάθε επίπλωση, γιατί διαθέτουν μία τεράστια ποικιλία επιλεγμένων σχεδίων και στυλ, που καλύπτει όλες τις διακοσμητικές ανάγκες και όλα τα γούστα. Οι αμέτρητοι προσωπικοί συνδυασμοί που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτή την απίστευτα μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρουμε, εγγυώνται ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο αποτέλεσμα και ένα σπίτι τόσο ξεχωριστό όσο εσείς που ζείτε μέσα σ’αυτό.

Άψογη, προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση

Με τους ανθρώπους μας στη διάθεσή σας και πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν, να απαντήσουν στις απορίες σας και να σας συμβουλέψουν, η επιλογή των πιο κατάλληλων για την περίπτωσή σας λύσεων στα 120 γίνεται μία aνέμελη και ευχάριστη εμπειρία shopping.Η ικανοποίηση σας είναι η επιτυχία μας

Ζητήστε τη συμβουλή μας και εμείς θα σας βρούμε την καλύτερη λύση, για να επιπλώσετε το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Γράφουν ιστορία στο χώρο του επίπλου

Πριν από 30 χρόνια, 120 πρωτοποριακοί έλληνες δημιουργοί-κατασκευαστές επίπλων αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να σας δώσουν τη δυνατότητα να βρίσκετε όλες τις δημιουργίες τους συγκεντρωμένες μαζί, ώστε να κάνετε άνετα τις επιλογές και τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν καλύτερα, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, αλλά και χρήματα.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα 120. Ένα κοινός εκθεσιακός τόπος όπου παρουσιάζονται κάθε φορά οι τελευταίες δημιουργίες των μελών μας. Γρήγορα, τα 120 κατέκτησαν την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, παράλληλα με τις εξαγωγές που και αυτές αναπτύχθηκαν ραγδαία.

Νέα γενιά δημιουργών

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, συνεχίζουμε να επιπλώνουμε κάθε ελληνικό σπίτι, με τη δεύτερη γενιά των ελλήνων δημιουργών-κατασκευαστών, που κληρονόμησε το μεράκι και την αγάπη για το έπιπλο και πρόσθεσε στην εμπειρία της προηγούμενη γενιάς, το σύγχρονο ντιζάιν και τη νέα τεχνολογία.

Πολύτιμα υλικά, προσεγμένα έπιπλα και προσιτή τιμή

Στα 120 όλα αυτά πάνε μαζί. Χάρη στην κοινή μας προσπάθεια και τους ιδιόκτητους εκθεσιακούς χώρους μας, καταφέραμε από την αρχή να ελαχιστοποιήσουμε τα διοικητικά και λειτουργικά μας έξοδα, με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα καλοφτιαγμένα έπιπλά μας, με εξαιρετικά υλικά, σε πολύ προσιτές τιμές.

Τεχνογνωσία και σύγχρονος σχεδιασμός

Τα έπιπλα μας κατασκευάζονται στα δικά μας υπερσύγχρονα ελληνικά εργοστάσια, που απασχολούν συνολικά 2500 εργαζόμενους. Μοντέρνα, παραδοσιακά ή κλασικά, όλα μας τα έπιπλα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις, τις οποίες μελετάμε και προσαρμόζουμε στη δική μας, την ελληνική κουλτούρα και στον δικό μας, τον ελληνικό τρόπο ζωής. Ο προσεκτικός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την πολύτιμη και μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, εγγυώνται τη διαχρονικότητα και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας.